Afgestudeerd in 1989 als bouwkundig ingenieur realiseerde ik snel dat mijn beperkt technisch basispakket onvoldoende was om de dynamiek van organisaties te begrijpen. Ik volgde vervolgens een MBA-opleiding, een opleiding sales management en business innovatie. Vanuit diverse directiefuncties, o.a. als CEO, deed ik heel wat ervaring op bij overnames en fusies van bedrijven. Hierbij ervaarde ik des te meer dat de dynamiek en cultuur van organisaties vaak onderschat worden om geslaagde transformaties te realiseren.

Vandaag ben ik ondernemer / organisatie architect en verdiep ik me in business ontwikkeling en innovatie. Ik zoek naar diepere zingeving binnen bedrijven, dit met als doel duurzaam succesvol te zijn in deze turbulente en snel veranderende wereld.

Naast mijn job als ondernemer houd ik bewust tijd vrij om mijn ervaring te delen met andere ondernemers. Ik doe dit omdat ik overtuigd ben van de slagkracht van KMO's, die maar al te vaak onderschat of zelfs niet ontdekt wordt. 

 

Naast vele jaren praktische ervaring heb ik leren 'voelen' welke dynamiek organisaties beweegt. Door hier creatief mee om te gaan worden duurzame organisaties gebouwd en dit onder het motto "minder ego, meer verbondenheid".